Összetevők
Fruktóz-glükóz szirup
Ivóvíz
Gyümölcslé 25% (almalé 23%, meggylé 2%, sűrítményből visszahígítva)
Bodzalé
Aromák (sör aroma, komló kivonat, meggy aroma, maláta aroma)
Étkezési sav: citromsav
Édesítőszerek: Na-ciklamát, aceszulfám-K, szteviol-glikozidok
Tartósítószerek: K-szorbát, Na-benzoát
Tápanyagok
100 ml szörpben | 100 ml kész italban | |
---|---|---|
Energia | 496 kJ/ 117 kcal | 55 kJ/ 13 kcal |
Zsír | 0 g | 0 g |
-amelyből telített zsírsavak | 0 g | 0 g |
Szénhidrát | 26 g | 2,9 g |
-amelyből cukrok | 23 g | 2,6 g |
Fehérje | 0,1 g | 0,01 g |
Só | 0,1 g | 0,01 g |
Rost | 0,1 g | 0,01 g |
Elkészítés és felhasználás
Hígítási arány:
1 rész szörp és 8 rész (szénsavas) víz. Az ajánlott hígítás szerint elkészített ital gyümölcslé tartalma legalább 2,77%.
Tárolás
Tárolás: (10-23°C). Száraz, hűvös helyen.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.