Összetevők
Víz
Almalé 50%,
Málnalé 10% (sűrítményekből visszahígítva)
Étkezés sav: citromsav
Szőlőhéj kivonat
Édesítőszerek (Na-ciklamát, aceszulfám-K, steviol-glikozidok)
Aromák
Tartósítószerek: kálium-szorbát, Na-benzoát
Tápanyagok
100 ml szörpben | 100 ml kész italban | |
---|---|---|
Energia | 176 kJ / 41 kcal | 7,3 kJ / 1,7 kcal |
Zsír | 0 g | 0 g |
-amelyből telített zsírsavak | 0 g | 0 g |
Szénhidrát | 6,1 g | 0,25 g |
-amelyből cukrok | 5,4 g | 0,23 g |
Fehérje | <0,5 g | <0,02 g |
Só | 0,21 g | 0,009 g |
Rost | <0,5 g | <0,02 g |
Elkészítés és felhasználás
Hígítási arány:
1 rész szörp és 23 rész (szénsavas) víz. Az ajánlott hígítás szerint elkészített ital gyümölcslé tartalma legalább 2,5%.
Tárolás
Tárolás: (10-23°C). Száraz, hűvös helyen.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.