Összetevők
Ivóvíz
Fruktóz-glükóz szirup
Alma gyümölcslé 50% (sűrítményből visszahígítva)
Emulzió: karamell, gumiarábikum, aroma
Étkezési sav: citromsav
Édesítőszerek: Na-ciklamát, aceszulfám-K, steviol-glikozidok
Tartósítószerek: K-szorbát, Na-benzoát
Tápanyagok
100 ml szörpben | 100 ml kész italban | |
---|---|---|
Energia | 739 kJ/ 174 kcal | 30,8 kJ/ 7,3 kcal |
Zsír | 0 g | 0 g |
-amelyből telített zsírsavak | 0 g | 0 g |
Szénhidrát | 41 g | 1,71 g |
-amelyből cukrok | 35 g | 1,46 g |
Fehérje | <0,5 g | <0,02 g |
Só | 0,19 g | 0,008 g |
Rost | <0,5 g | <0,02 g |
Elkészítés és felhasználás
Hígítási arány:
1 rész szörp és 23 rész (szénsavas) víz. Az ajánlott hígítás szerint elkészített ital gyümölcslé tartalma legalább 2,08%.
Tárolás
Tárolás: (10-23°C). Száraz, hűvös helyen.
Rosann (megerősített tulajdonos) –
Igazán finom, olyan az íze, mint az egyik híres kólának (mivel ez nem a reklám helye, nevet nem mondok :o) ), egy alig érezhető cseresznyés utóízzel.
Tibor (megerősített tulajdonos) –
Sokkal jobb mint az “eredeti” colák!