GINOP pályázat

A kedvezményezett neve: YUVA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társasá

A projekt címe: Technológiai innováció a YUVA Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 11 949 012 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 39,99 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt során beszerzésre került 1 db kapszulás ital sűrítmény gyártó gép, mellyel jelentős technológiai innovációt értünk el. Eddig nem rendelkeztünk kapszulás ital sűrítmény gyártó géppel, ilyen termék előállítására még nem voltunk képesek. Ez az új termék (kapszulás ital sűrítmény, azaz folyékony élelmiszer) nemcsak cégünk gyártási palettáján jelent innovációt, hanem a hazai piacon még egyáltalán nem található meg. A gyártandó termék kapszulás ital sűrítmény (folyékony élelmiszer), mellyel az ásványvizek egyedi ízesítése történik. Töltetnagyság: 25 ml. Az edény egy műanyag kapszula, műanyag záró betéttel. Az adagolás 1-fejes, precíziós dugattyús adagolással történik. Minden, az anyaggal érintkező felület rozsdamentes kivitelű. A gép teljesítménye 1000 db kapszula/óra. Villamos energiaigénye maximum 5 kW. Az italsűrítmény 50 % gyümölcstartalommal rendelkezik. A beruházással egy teljesen új termék jön létre a gyártási palettánkon, mely a hazai piacon még nem is található meg, így termék-innovációnkat hazai viszonylatban nézve jelentősnek tartjuk.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.10.12.

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-01557

Tisztelt Látogatóink!

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy tekintettel a koronavírus-járványra, kiszállító partnerünk tájékoztatása szerint a várható kézbesítési idő meghosszabbodhat!

 

Yuva Kft.

Tisztelt Látogató!

 

A GLS Hungary a kijárási korlátozásról szóló kormányrendelet értelmében a GLS CsomagPontos szolgáltatást határozatlan időre szüneteltetiKivételt képeznek ez alól az élelmiszerüzletek, a drogériák és a benzinkutak.

zökkenőmentes kézbesítés érdekében kérjük, a küldemények szállításánál részesítse előnyben a háztól-házig szolgáltatást a GLS CsomagPont hálózat igénybevétele helyett.

 

Yuva Kft.